De corona-afdeling op de intensive care van ZorgSaam-ziekenhuis is opgeheven. Schotten zijn weg, deuren staan open. Medewerkers kunnen nu weer vrij doorlopen.
Volledig scherm
De corona-afdeling op de intensive care van ZorgSaam-ziekenhuis is opgeheven. Schotten zijn weg, deuren staan open. Medewerkers kunnen nu weer vrij doorlopen. © Johan van der Heijden

ZorgSaam ziekenhuis coronavrij, in Adrz liggen nog vijf mensen met Covid-19

TERNEUZEN / GOES - In ZorgSaam ziekenhuis in Terneuzen liggen geen mensen meer met corona. Ziekenhuis Adrz in Goes is nog niet coronavrij. Daar liggen nog vijf patiënten, waarvan twee op de intensive care.

  1. ‘In de zomer vier ik ook vakantie, maar gewoon hier’
    PREMIUM
    zomerserie: het strandhuisje

    ‘In de zomer vier ik ook vakantie, maar gewoon hier’

    OOSTKAPELLE - Ze verhuurt naast haar werk als medisch pedicure vakantiehuis Strandloper33. Een tweepersoonsvertrek in het aangebouwde gedeelte van de woning van Petra (52) en Leo de Bruijn aan de rand van het centrum van Oostkapelle. Bij die verhuur, uitgevoerd door organisatie Heerlijke Huisjes, zit een strandhokje in. Huren mensen Strandloper33, dan dus ook direct een huisje aan het strand. Dat hokje staat iets verder dan het eigen hokje van zwemfanaat Petra. ,,Ik houd enorm van de zee.”