Zierikzeeënaar (35) komt om bij zwaar ongeluk

VIDEO | Update 9:15 uurZIERIKZEE - Een 35-jarige Zierikzeeënaar is zaterdagavond om het leven gekomen bij een zwaar auto-ongeluk op de N59 in Zierikzee. Twee auto's botsten frontaal op elkaar. Eén van de auto's vloog daarna in brand, de andere brak door midden. 

 1. Hulp scholen hard nodig bij aanpak jeugdcriminaliteit in Zeeland: ‘Overvallers steeds jonger’
  PREMIUM

  Hulp scholen hard nodig bij aanpak jeugdcrimi­na­li­teit in Zeeland: ‘Overval­lers steeds jonger’

  MIDDELBURG - Politie en justitie maken zich grote zorgen over de toename van het aantal overvallen en berovingen gepleegd door jongeren in Zeeland. Ze zien een trend die zo snel mogelijk gekeerd moet worden en roepen daarbij onder meer de hulp in van scholen en zorginstanties. ,,De jonge leeftijd, soms 14-, 15-jarigen, is schokkend. Waar gaat dit heen? Dit baart echt zorgen”, zegt plaatsvervangend districtschef politie Zeeland-West-Brabant Okke van Gelderen.
 2. 11 oktober: Akoestisch optreden in Porgy en Bess in Terneuzen

  11 oktober: Akoestisch optreden in Porgy en Bess in Terneuzen

  Op zondagmiddag 11 oktober is het akoestisch duo Dieter en Eric van der Westen te gast in Porgy en Bess Sun Terneuzen voor het verzorgen van een optreden. Het was al langer het plan om als Van der Westen broers wat vaker akoestisch in duovorm te gaan spelen, maar de coronacrisis bracht alles in een stroomversnelling. In duo bezetting brengen Dieter en Eric hun stille liefde voor americana naar voren in een intieme setting. Van verstilde rootsfolk liedjes tot groovende americana - de broers bieden een mooie mix aan. De aanvang is 15.00 uur. Het wordt door de organisatie erg op prijs gesteld om de kaarten vooraf via de website van Porgy en Bess te verkrijgen in verband met coronamaatregelen: www.porgyenbess.nl.