Linsy Schults is niet alleen fan van Disneyfilms, ze verkleedt zich graag als Disneyprinses tijdens cosplay-events, evenementen waar mensen zich verkleden als hun favoriete karakter uit een film. Deze foto werd gemaakt tijdens Elfia, hét cosplaywalhalla  voor Disneyliefhebbers.
Volledig scherm
PREMIUM
Linsy Schults is niet alleen fan van Disneyfilms, ze verkleedt zich graag als Disneyprinses tijdens cosplay-events, evenementen waar mensen zich verkleden als hun favoriete karakter uit een film. Deze foto werd gemaakt tijdens Elfia, hét cosplaywalhalla voor Disneyliefhebbers. © Linsy Schults

Zeeuwse Disneyfan over horrorversie Bambi: ‘De waarden van Disney gaan verloren’

Na Winnie de Poeh is nu ook Bambi aan de beurt: de film wordt in een gruwelijk horrorjasje gestoken. Het schattigste Disneyfiguur wordt een bloeddorstig moordend hertje. Zonde, vindt Disneyfan Linsy Schults uit Zierikzee.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?