Pol van de Vijver (rechts achter spreekgestoelte) spreekt verzamelde ondernemers in Bio Base Terneuzen toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Pol van de Vijver (rechts achter spreekgestoelte) spreekt verzamelde ondernemers in Bio Base Terneuzen toe. © Harmen Van Der Werf

Zeeuws-Vlaamse bedrijven slaan handen ineen: samen zorgen voor energiezuinige woningen

TERNEUZEN - Zeeuws-Vlaamse bouw-, installatie- en vastgoedbedrijven hebben de handen ineengeslagen om samen te werken aan een energieneutraal Zeeuws-Vlaanderen.

0 reacties

 1. ‘Bijna al mijn dromen 's nachts spelen zich af in een Middelburgse setting’
  PREMIUM
  eens een zeeuw

  ‘Bijna al mijn dromen 's nachts spelen zich af in een Middelburg­se setting’

  Met zijn productiebedrijf NewBe maakt Jeroen Koopman (38) films, series en documentaires, onder meer voor Netflix. Hij woont in Amsterdam, maar woonde tot op 17-jarige leeftijd in Zeeland. Eerst een jaartje in Vlissingen, daarna in Middelburg. ,,In Middelburg heb ik geleerd om op een creatieve manier naar de wereld te kijken. Waar de ander een trap ziet, zie ik een springplank.”
  Middelburg
 2. Terug in de tijd met het beste Breskens ooit: ‘Hier was het: de beuk erin’
  PREMIUM

  Terug in de tijd met het beste Breskens ooit: ‘Hier was het: de beuk erin’

  Het is inmiddels bijna veertig jaar geleden, maar Bram van de Broecke kan er nog altijd geweldig van genieten. Hij speelde met de beste lichting die Breskens ooit heeft gehad en stuurde het ambitieuze Vlissingen in het openingsduel van de competitie in de tweede klasse in september 1983 met de staart tussen de benen naar huis. Omringd door oud-ploeggenoten - op initiatief van Jan de Lobel - gaan zijn gedachten terug naar onder meer dat moment, tijdens de reünie van het beste Breskens ooit.
  Breskens