Nadine Bolink (links) en Jacco van Damme ondervinden flinke hinder door slechte postbezorging in Kattendijke. En dan is de dekking voor mobiele telefoons ook nog eens allerbelabberdst.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadine Bolink (links) en Jacco van Damme ondervinden flinke hinder door slechte postbezorging in Kattendijke. En dan is de dekking voor mobiele telefoons ook nog eens allerbelabberdst. © Johan van der Heijden

Zeeuws dorp zucht onder waardeloze postbezorging; PostNL belooft beterschap

KATTENDIJKE - In Kattendijke zijn ze het hartstikke beu. De postbezorging is er al maandenlang een drama. Dat leidt af en toe tot gevaarlijke situaties. Zelfs de gezondheid van inwoners staat soms op het spel. Maar PostNL belooft beterschap: ,,We willen de bewoners van Kattendijke graag onze excuses aanbieden.”

 1. Middelburgse moskee in actie voor slachtoffers aardbevingen
  PREMIUM
  monninkenwerk

  Middelburg­se moskee in actie voor slachtof­fers aardbevin­gen

  ,,Iedereen kent hier mensen die familie, vrienden of kennissen kwijt zijn geraakt”, vertelt Burak Yazici, voorzitter van het bestuur van de Yildirim Beyazit Moskee. ,,Hier in de regio wonen zo’n vierhonderd Turkse gezinnen en daarvan hebben er honderd roots in de door aardbevingen getroffen provincies. Onze moskee in Middelburg heeft daarom een mini-braderie gehouden op 17, 18 en 19 maart 2023.”
  Middelburg