Volledig scherm
Within Temptation © Foto Raphael Drent

Within Temptation, Starsailor en Maan op Vestrock

HULST - Vestrock heeft de eerste zeven namen bekendgemaakt voor het festival in 2020.  Within Temptation, Starsailor, Maan, The Darkness, Suzan & Freek, Snelle en Sports Team komen naar Hulst.

Met dat indrukwekkende lijstje laat Vestrock meteen zien dat er voor elk wat wils is op de festivalweide. Voor de rockliefhebbers is Within Temptation dé grote naam.  De Nederlandse band, met Sharon den Adel als frontvrouw,  maakt al jaren furore met symfonische metalmuziek in binnen- en buitenland.  De band brak in 2002 door bij het grote publiek, met single Ice Queen en bracht afgelopen jaar album Resist uit. De Britse rockband Starsailor grossiert al jaren in fijne luisterrock, zoals het bekende Four to the floor. De eveneens Britse band Sports Team timmert hard aan de weg. De band geeft energieke liveshows die alom bejubeld worden. The Darkness is een Britse glamrockband met een knipoog en vooral bekend van I believe in a thing called love uit 2002. 

Ook Nederlandstalige muziek is al goed vertegenwoordigd op het Hulster festival. Zangeres Maan scoort hit na hit en duo Suzan & Freek heeft zich sinds Als het avond is ook op de kaart gezet.  Rapper Snelle, onder meer bekend van het nummer Lippenstift met Marco Borsato,  komt met een live band naar Vestrock.   De verkoop van earlybird-tickets is gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via vestrock.nl.  Vestrock wordt van 5 tot en met 7 juni gehouden op het eiland in de Buitenvest. 

  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.