Volledig scherm
Within Temptation © Foto Raphael Drent

Within Temptation, Starsailor en Maan op Vestrock

HULST - Vestrock heeft de eerste zeven namen bekendgemaakt voor het festival in 2020.  Within Temptation, Starsailor, Maan, The Darkness, Suzan & Freek, Snelle en Sports Team komen naar Hulst.

Met dat indrukwekkende lijstje laat Vestrock meteen zien dat er voor elk wat wils is op de festivalweide. Voor de rockliefhebbers is Within Temptation dé grote naam.  De Nederlandse band, met Sharon den Adel als frontvrouw,  maakt al jaren furore met symfonische metalmuziek in binnen- en buitenland.  De band brak in 2002 door bij het grote publiek, met single Ice Queen en bracht afgelopen jaar album Resist uit. De Britse rockband Starsailor grossiert al jaren in fijne luisterrock, zoals het bekende Four to the floor. De eveneens Britse band Sports Team timmert hard aan de weg. De band geeft energieke liveshows die alom bejubeld worden. The Darkness is een Britse glamrockband met een knipoog en vooral bekend van I believe in a thing called love uit 2002. 

Ook Nederlandstalige muziek is al goed vertegenwoordigd op het Hulster festival. Zangeres Maan scoort hit na hit en duo Suzan & Freek heeft zich sinds Als het avond is ook op de kaart gezet.  Rapper Snelle, onder meer bekend van het nummer Lippenstift met Marco Borsato,  komt met een live band naar Vestrock.   De verkoop van earlybird-tickets is gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via vestrock.nl.  Vestrock wordt van 5 tot en met 7 juni gehouden op het eiland in de Buitenvest.