Vrijwilliger Foort de Rijder (links), met projectleider Daniel Obbink over Wie Woont Waar: ,,Als ik een verloren uurtje heb, pak ik mijn laptop en ga ik aan de slag."
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilliger Foort de Rijder (links), met projectleider Daniel Obbink over Wie Woont Waar: ,,Als ik een verloren uurtje heb, pak ik mijn laptop en ga ik aan de slag." © Dirk-Jan Gjeltema

Wie woonde waar? Iedereen kan helpen om schatkamer van Zeeuwse familiegeschiedenis te openen

MIDDELBURG - Welke Zeeuwen woonden vroeger waar? Het Zeeuws Archief is begonnen met een grootscheeps project om dat in beeld te brengen. En het mooie is: iedereen kan meehelpen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.