Het bronzen Pelgrimstas-beeldje
Volledig scherm
Het bronzen Pelgrimstas-beeldje © Gemeente hulst

Wie verdient de Hulster Pelgrimstas?

HULST - Welke inwoner van de gemeente Hulst zet zich op bijzondere wijze in voor de lokale gemeenschap? Die komt in aanmerking voor de Pelgrimstas; het 'schouderklopje van Hulst'. 

De gemeente Hulst schenkt voor de negentiende keer de jaarlijkse Pelgrimstas aan inwoners die goede daden verrichten waar inwoners en bezoekers profijt van hebben. 

De bronzen Pelgrimstas verwijst naar de tas van Reynaert de Vos. Iemand aanmelden kan tot 12 augustus per brief aan burgemeester Jan-Frans Mulder. De uitreiking is op vrijdag 25 oktober.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
    PREMIUM

    Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

    GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.