Wethouder Frank van Hulle slaat de eerste paal van de nieuwbouw aan de Singel in Westdorpe. Hij mocht echt aan de slag omdat de heistelling niet op tijd aanwezig kon zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Frank van Hulle slaat de eerste paal van de nieuwbouw aan de Singel in Westdorpe. Hij mocht echt aan de slag omdat de heistelling niet op tijd aanwezig kon zijn. © Kennedy West Vastgoed

Westdorpe krijgt er zestien nieuwe huizen bij, en die zijn bijna allemaal al verkocht

WESTDORPE -  De huizen lijken niet aan te slepen in de gemeente Terneuzen, het ene na het andere bouwproject komt van de grond. Wethouder Frank van Hulle heeft er zelfs een eigen bouwhelm voor aangeschaft. In Westdorpe sloeg hij de eerste paal van zestien huizen aan de Singel.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.