Werner Wauters en Mirja Lockefeer, eigenaren van 't Anker in Hulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Werner Wauters en Mirja Lockefeer, eigenaren van 't Anker in Hulst. © Mirja Lockefeer

Werner en Mirja stoppen met 't Anker in Hulst, Eduard van de Wiele neemt het over

HULST - Werner Wauters en Mirja Lockefeer stoppen na 25 jaar met café 't Anker op de Grote Markt in Hulst. Eduard van de Wiele staat vanaf 1 januari achter de bar van een van de geliefdste cafés van Hulst.

 1. Slachtoffers misbruikschandaal Waterlandkerkje verbreken contact met moeder: ‘In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer’
  video

  Slachtof­fers misbruik­schan­daal Waterland­kerk­je verbreken contact met moeder: ‘In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer’

  MIDDELBURG - ,,Bespottelijk.’’ Zo omschreef advocate Koster vrijdag de strafeis (10 jaar) tegen haar cliënte Tanja D. tijdens de tweede zittingsdag in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Ze vindt het onrechtvaardig dat de Terneuzense een hogere straf boven het hoofd hangt dan Pascal P., die eerder al werd veroordeeld tot 8 jaar cel met tbs voor zijn aandeel in het misbruik. De oudste dochter liet weten het contact met haar moeder nu ook te hebben verbroken. ,,In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer, ik zie je niet meer als mijn moeder.”
 2. De moord op een Vlissingse pompbediende of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op
  PREMIUM

  De moord op een Vlissingse pompbedien­de of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op

  De vermoorde vrouw in Westdorpe, een bomaanslag in Middelburg of de mysterieuze verdwijning van Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie zet regelmatig het populaire tv-programma Opsporing Verzocht in om criminelen te ontmaskeren en moordenaars te traceren. Maar voor hoe lang nog? De NPO snijdt in de zendtijd, minder zaken komen aan bod. Tot teleurstelling van de Zeeuwse politie en presentatrice Anniko van Santen. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”