Volledig scherm
Wermbloazen in café De Ster, in 2010. © Camile Schelstraete

Wèrm bloazen voor carnaval in 't Spoor 011 in Hulst

HULST – De Hulster dweilbands blazen zondag warm voor carnaval. In partycentrum 't Spoor 011 aan de Spoorweg trappen zes dweilbands muzikaal de leut af. 

Achtereenvolgens klinkt het repertoire van De Bareelen, ‘t Mag Hin Naom En, de Sjores Ambras Band, Das Leutig, De Dwaile van Ulst en Tandjen Bei uit Westdorpe. Naast spetterende leuttonen vullen Rock & Jagers en Sister Sledge het pré carnavalsfeestje vocaal in. De presentatie is in handen van het komische duo Pietjen en Boutjen. De Hulster carnavalsstichting AHC de Vossen geeft acte de presence bij de lol. Aanvang is 14.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.