Volledig scherm
Onderhoudswerk aan één van de windturbines in de Terneuzense Koegorspolder. © Peter Nicolai

Werken op grote hoogte in de Koegorspolder

TERNEUZEN - Het is een spectaculair gezicht in de Terneuzense Koegorspolder. Werknemers van het bedrijf Global Blade Service uit Barneveld zijn er op grote hoogte bezig met onderhoudswerk aan de bladen van één van de 22 windturbines. 

Een speciaal werkplatform is ervoor ontwikkeld dat aan de paal van de windturbine kan worden bevestigd. ,,Het weer is ideaal voor dit werk", prijst een woordvoerder van Global Blade Service zich gelukkig. ,,Wat dat betreft beleven we een goed seizoen, want bij regen of te veel wind kunnen wij dit niet doen." 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.