Volledig scherm
© Website www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl.

Website helpt weg te vinden in kinderopvang en onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

TERNEUZEN - In een handomdraai alle Zeeuws-Vlaamse kinderopvang- en schoollocaties in beeld krijgen, het kan sinds kort op één website, www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl.

Kinderopvangorganisaties en scholen in heel Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten hebben de schouders eronder gezet om dit voor elkaar te krijgen. Het motto waaronder zij de website hebben gelanceerd, is ‘Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek om op te groeien!’

Wie eerder wilde uitzoeken waar zijn of haar kind in de kinderopvang, op een basisschool of school voor voortgezet onderwijs terecht kan, moest heel het internet afstruinen. De website www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl biedt een overzicht van alle mogelijkheden, van gastouderprojecten, startgroepen op basisscholen voor kinderen van twee tot vier jaar tot en met middelbare scholen.

Het initiatief moet ouders en verzorgers helpen de juiste keuze te maken voor hun kind(eren). Ook actuele informatie op het gebied van kinderopvang en onderwijs is op de site te vinden. Vragen en opmerkingen zijn welkom via info@kindinzeeuwsvlaanderen.nl.