In Terneuzen werkt Siebe Mooiweer aan zijn zeilschip,  Siren. Dat  zou eigenlijk vorig weekend al in het water gehesen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
In Terneuzen werkt Siebe Mooiweer aan zijn zeilschip, Siren. Dat zou eigenlijk vorig weekend al in het water gehesen worden. © Camile Schelstraete

Watersportseizoen lijkt nu al gestrand

TERNEUZEN - Voor een flink aantal leden van Terneuzense watersportvereniging Neusen is het maar de vraag of hun boten nog nattigheid gaan voelen. Ook hier is corona een spelbreker.

Dik dertig schepen liggen op de wal. De afgelopen weken werkten de leden van de vereniging aan hun schepen. Het onderschip schoongemaakt, een nieuwe verflaag. Met een beetje pech was het allemaal voor niks. Vooralsnog blijven de boten liggen waar ze liggen.

  1. PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantaine'.
    Podcast

    PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantai­ne'.

    Deze week kwam schrijver Wim Daniëls naar Middelburg voor de PZC/Drvkkerylezing. In gesprek met PZC-verslaggever Jan van Damme vertelde hij over zijn nieuwste boek, de roman ‘Quarantaine’. Bij het gesprek in boekhandel de Drvkkery was met het oog op de coronamaatregelen geen publiek aanwezig. Het interview werd wel opgenomen, zodat geïnteresseerde lezers en alle mensen die dat leuk vinden er toch van kunnen meegenieten.