Massa’s toeschouwers op de Scheldeboulevard in Terneuzen bij de intocht (2015) van Sinterklaas, toen nog in de oude Veerhaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Massa’s toeschouwers op de Scheldeboulevard in Terneuzen bij de intocht (2015) van Sinterklaas, toen nog in de oude Veerhaven. © Adri van de Wege

Waar zet de Sint dit jaar voet aan wal in Terneuzen?

TERNEUZEN - Hij komt. Geen zorgen. Maar wáár Sinterklaas dit jaar in Terneuzen voet aan wal zet, is nog een discussiepunt. Aan de binnenhaven, of toch weer aan de aloude stek; de oude Veerhaven?

De Terneuzense ondernemersvereniging Bizzy, al jaren de aanjager van de Terneuzense Sinterklaasintocht -de grootste in de regio- wil af van de organisatie. Dit maakt de weg vrij voor een andere opzet, maar daar is het laatste woord nog niet over gezegd. 

  1. Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwedstrijd
    PREMIUM
    VIDEO

    Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwed­strijd

    KATS - ,,Ik vond die Feyenoord-tekenwedstrijd gelijk een hartstikke leuk idee”, zegt Matty Verkamman over de actie van de Kapelse wethouder Jon Herselman. De sportjournalist/schrijver/uitgever besloot ook een duit in het prijzenzakje te doen. Hij stelde een speciale editie van het binnenkort te verschijnen boek over de Europa Cup 1-finale van Feyenoord beschikbaar. Compleet met retro-shirt en handtekening van een speler naar keuze.