Volledig scherm
De inbrekers kwamen via het raam naar binnen in diverse woningen. © Getty Images/iStockphoto

Vijf inbraken kort achter elkaar in Clinge

CLINGE - Inbrekers hebben vrijdagavond in vijf woningen in Clingen toegeslagen, of een poging gedaan om binnen te komen. De politie is nog op zoek naar de daders.

Bij een woning aan de Tiberghienweg kwamen de daders via een gebroken raam naar binnen. Ze wisten honderden euro's buit te maken uit die woning. In een woning aan het Bospad in Clinge werd grondig gezocht, maar niks van waarde meegenomen. Uit een huis aan de 's-Gravenstraat werden etenswaren meegenomen. Ook een ruit van een woning aan de Binkdreef werd kapotgemaakt. Maar het is niet bekend of er ook spullen uit dat pand zijn gestolen.

Toen de daders huis aan het houden waren in een andere woning aan de 's-Gravenstraat staakten de inbrekers vermoedelijk hun poging nadat er gerommel bij de deur te horen was. 

De politie is nog op zoek naar de daders. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen zich bij de politie melden via telefoonnummer 0900-8844 of via Whatsapp (06-12207006).

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement