Volledig scherm
De inbrekers kwamen via het raam naar binnen in diverse woningen. © Getty Images/iStockphoto

Vijf inbraken kort achter elkaar in Clinge

CLINGE - Inbrekers hebben vrijdagavond in vijf woningen in Clingen toegeslagen, of een poging gedaan om binnen te komen. De politie is nog op zoek naar de daders.

Bij een woning aan de Tiberghienweg kwamen de daders via een gebroken raam naar binnen. Ze wisten honderden euro's buit te maken uit die woning. In een woning aan het Bospad in Clinge werd grondig gezocht, maar niks van waarde meegenomen. Uit een huis aan de 's-Gravenstraat werden etenswaren meegenomen. Ook een ruit van een woning aan de Binkdreef werd kapotgemaakt. Maar het is niet bekend of er ook spullen uit dat pand zijn gestolen.

Toen de daders huis aan het houden waren in een andere woning aan de 's-Gravenstraat staakten de inbrekers vermoedelijk hun poging nadat er gerommel bij de deur te horen was. 

De politie is nog op zoek naar de daders. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen zich bij de politie melden via telefoonnummer 0900-8844 of via Whatsapp (06-12207006).

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.