Nielson op Vestrock 2019.
Volledig scherm
Nielson op Vestrock 2019. © Boaz Timmermans

Vestrock gaat dit jaar niet door vanwege coronavirus

HULST - Festival Vestrock in Hulst gaat dit jaar niet door, vanwege de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen om de verspreiding zoveel mogelijk in te dammen. Het festival zal nu plaatsvinden op 4, 5 en 6 juni 2021. 

Vestrock vertelt in een verklaring dat het de organisatie zwaar valt dat het festival dit jaar op 5, 6 en 7 juni niet kan doorgaan. ‘Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers’. Ook wordt dank uitgesproken richting sponsoren, vrijwilligers, artiesten en andere partners. De organisatie hoopt er volgend jaar een twee keer zo groot feest van te maken en doet zijn best het programma van dit jaar zoveel mogelijk te verplaatsen naar de editie van 2021. Onder meer Within Temptation, Snelle, Maan, Gavin James en Danny Vera zouden in Hulst optreden.

Ticket volgend jaar nog geldig

Wie al een ticket voor Vestrock heeft gekocht, kan dat volgend jaar alsnog gebruiken. Wie echter zijn geld terug wil, kan dat voor 1 juni melden via tickets@vestrock.nl. Het festival meldt wel: ‘Met het behouden van je ticket(s) steun je Vestrock en de toekomst van het festival'.