Volledig scherm
Verschillende soorten drugs © Getty Images/iStockphoto

Vermeende Terneuzense drugshandelaren blijven langer vastzitten

TERNEUZEN - Twee mannen die op 10 mei zijn aangehouden op verdenking van drugshandel, blijven langer vastzitten. Dat heeft de rechter in België dinsdag bepaald. In twee woningen in Terneuzen werden eerder deze maand grote hoeveelheden soft-en harddrugs aangetroffen.

In totaal ging het over 1134 gram hennep, 184 gram cocaine, 472 gram hasj, 1028 xtc-pillen, 3 gram MDMA, 6 gram paddo’s, 149 gram opiaten en 3,5 liter GHB.

Naar aanleiding van meerdere (anonieme) meldingen vanwege overlast door de handel in drugs vanuit een woning in de Bilderdijkstraat in Terneuzen is onlangs door de politie Zeeland-West-Brabant een onderzoek ingesteld. Bij de agenten die het onderzoek deden kwam steeds meer informatie binnen die de verdenking bekrachtigde dat er in drugs gehandeld werd vanuit de betreffende woning. Op 10 mei  zijn agenten de woning binnengevallen. De bewoner werd aangehouden. In de woning werd een doorzoeking gedaan onder leiding van de rechter-commissaris. Ook werd een doorzoeking gedaan in een woning aan de Dokweg in Terneuzen. Ook daar werd de bewoner aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze zijn daar in verzekering gesteld en blijven dus langer vastzitten.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement