Volledig scherm
Werkzaamheden aan de weg bij de noordbrug van de Westsluis in Terneuzen. © Harmen Van Der Werf

Verkeershinder bij Westsluis Terneuzen door werkzaamheden

TERNEUZEN - Het autoverkeer op het sluizencomplex van Terneuzen ondervindt vandaag en morgen, dinsdag, tussen 9.00 en 16.00 uur hinder door werkzaamheden op de weg bij de noordbrug van de Westsluis.

De weg wordt aangepast om transporten tot 45 meter naar het sluizencomplex mogelijk te maken met het oog op de bouw van de Nieuwe Sluis bij Terneuzen. Een verhoogde scheiding tussen de rijstroken wordt daartoe verwijderd. Verkeersbegeleiders zijn aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.