Stijn Kemper op Quarantaine-eiland bij Rotterdam, Heijplaat. Hier aan de Nieuwe Maas werden ooit zeelieden met besmettelijke ziekten ondergebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Kemper op Quarantaine-eiland bij Rotterdam, Heijplaat. Hier aan de Nieuwe Maas werden ooit zeelieden met besmettelijke ziekten ondergebracht. © Stijn Kemper

‘Verhalen over Zeeuwse seksshops ophalen lijkt me mooi’

Eens een ZeeuwStijn Kemper (26) groeide op in Hulst. Hij wilde op zijn 17e dolgraag weg uit Zeeland en hij vond in Rotterdam zijn plek. De liefhebber van de kunst- en de museumwereld neemt Rotterdamse vrienden graag mee naar de Verbeke Foundation én naar het schelpenmuseum in Zaamslag.

  1. Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheidsrechter in België
    PREMIUM

    Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheids­rech­ter in België

    Niels Pekaar, afkomstig uit Kapelle, maakt deel uit van het beste scheidsrechtersduo van België. Tijdens het jaarlijkse korfbalgala in Antwerpen werd hij vorige week samen met zijn partner, Tom Vlaminckx, gehuldigd. ,,Waarom velen op ons hebben gestemd, weet ik niet precies”, zegt de 29-jarige speler van Tjoba. ,,Maar ik denk dat het is vanwege onze stijl. Wij fluiten niet een wedstrijd, wij managen ’m.”
    's-Heer Hendrikskinderen