De interactieve kaart van Wings to Victory waarop de plaatsen zijn gemarkeerd waar vliegtuigen zijn gecrasht in de Tweede Wereldoorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
De interactieve kaart van Wings to Victory waarop de plaatsen zijn gemarkeerd waar vliegtuigen zijn gecrasht in de Tweede Wereldoorlog. © Wings to Victory

Verhalen neergestorte oorlogsvliegers komen met een klik op de kaart tevoorschijn

MIDDELBURG - De geschiedenis van de luchtoorlog boven Zeeland is met een interactieve kaart  in beeld gebracht door Wings to Victory. De symbooltjes geven met een muisklik toegang tot het verhaal achter elke crash op Zeeuwse grond en wateren.

 1. Nog 250.000 Zeeuwen moet worden geprikt. Wie wordt waar gevaccineerd?
  PREMIUM

  Nog 250.000 Zeeuwen moet worden geprikt. Wie wordt waar gevacci­neerd?

  MIDDELBURG - Wanneer ben ik aan de beurt voor een coronaprik? Het ongeduld groeit, net als de ergernis over de tegenstrijdige geluiden van deskundigen over het prikbeleid. De GGD Zeeland en huisartsen krijgen veel vragen over de vaccinaties. Vanwege alle verschillende doelgroepen en prikkers is er veel verwarring. Hoe staan we ervoor in Zeeland ? Een op de zes volwassen Zeeuwen heeft inmiddels één of twee coronaprikken gekregen. Nog zo’n 250.000 Zeeuwen te gaan. Wie wordt waar gevaccineerd?
 1. Kunnen vleugelspelers van NAC naar het UWV? 'Steijn moet gewoon zonder gaan spelen '
  Play
  gegenpressing

  Kunnen vleugelspe­lers van NAC naar het UWV? 'Steijn moet gewoon zonder gaan spelen '

 2. Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatregelen?
  Play

  Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatrege­len?