Volledig scherm
© HV Zeeland

‘Verdachte spullen’ bij Sluiskil niet gebruikt bij misdrijf

SLUISKIL - De spullen die de politie gisteravond heeft gevonden in bossen bij Sluiskil houden geen verband met een misdrijf. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

Leden van de Forensische Opsporing deden gisteravond urenlang onderzoek. Ze werden daarbij geassisteerd door de brandweer die voor extra licht zorgde. De spullen waren aangetroffen in het bosgebied bij de Schepenenstraat en de Drostlaan. De politie maakte melding van ‘verdachte voorwerpen die mogelijk bij een misdrijf gebruikt zouden zijn’. Wat er precies is gevonden, is onbekend.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. IJzendijke weer twee dagen oorlogsgebied, bij viering 75 jaar bevrijding
    PREMIUM

    IJzendijke weer twee dagen oorlogsge­bied, bij viering 75 jaar bevrijding

    IJZENDIJKE - Het centrum van IJzendijke is dit weekend weer twee dagen oorlogsgebied, met zaterdag legervoertuigen en zwaarbewapende militairen in de Koninginnestraat en op de Markt. Net iets meer dan 75 jaar geleden was dat ook zo, toen Canadezen IJzendijke 17 oktober 1944 bevrijdden. Zondag gaan de activiteiten nog door, bij de boerderij van de familie De Dobbelaere aan de Isabellaweg waar bij een ontploffing 20 oktober 1944 veel mensen omkwamen.