Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Verdachte opgepakt voor brute overval op Poolse supermarkt in Terneuzen

TERNEUZEN - De politie heeft in Arnhem een van de mogelijke daders van de gewelddadige overval op de Poolse supermarkt aan het Arsenaalplein in Terneuzen aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller.

Twee werknemers van de winkel raakten op 7 juni gewond bij de overval. Ze waren ‘s avonds in de winkel bezig, toen ze werden overvallen door twee mannen met messen. Volgens de politie was de overval zeer gewelddadig. Beide slachtoffers werden flink toegetakeld. De 28-jarige medewerker raakte zwaargewond. Hij werd meermaals gestoken en werd met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht. De 24-jarige werknemer raakte lichtgewond. Hij werd niet gestoken, maar kreeg wel klappen. 

De twee overvallers wisten te voet te ontkomen. De politie startte een onderzoek. Daarbij zijn camerabeelden van de overvallers openbaar gemaakt. Het onderzoek naar deze beelden leidde naar de aangehouden man. Het betreft een 23-jarige inwoner uit het Gelderse Malden.

De man is rond 8.30 uur aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex in de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant gebracht. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller en sluit meer aanhoudingen niet uit.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement