Commissaris van de koning Han Polman, speciaal adviseur Bernard Wientjes, staatssecretaris Raymond Knops en burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (vlnr) afgelopen vrijdag tijdens de presentatie van het akkoord over compensatie voor het mislopen van de marinierskazerne.
Volledig scherm
Commissaris van de koning Han Polman, speciaal adviseur Bernard Wientjes, staatssecretaris Raymond Knops en burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (vlnr) afgelopen vrijdag tijdens de presentatie van het akkoord over compensatie voor het mislopen van de marinierskazerne. © Lex De Meester

Veel mitsen en maren, maar een ‘nee’ tegen compensatie marinierskazerne zit er niet in

MIDDELBURG - Over de extra beveiligde gevangenis worden wenkbrauwen gefronst en afschaffing van de tol in de Westerscheldetunnel had er ook wel bij gemogen, maar een meerderheid van de Statenfracties is tevreden over het compensatiepakket voor de marinierskazerne. ,,Het kan altijd beter”, zegt Kees Bierens (VVD), ,,maar op enig moment moet je de conclusie trekken: meer zit er niet in.”

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.