Uitvaartverzorgster Nicoline Hoogendoorn is in januari voor zichzelf begonnen. ,,Soms is het iets heel kleins dat je pakt. Een woord, een gebaar... En dat mag ook, het is helemaal niet erg als de emotie dichtbij komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitvaartverzorgster Nicoline Hoogendoorn is in januari voor zichzelf begonnen. ,,Soms is het iets heel kleins dat je pakt. Een woord, een gebaar... En dat mag ook, het is helemaal niet erg als de emotie dichtbij komt. © Camile Schelstraete

Van buschauffeuse naar zelfstandig uitvaartverzorgster: Terneuzense Nicoline (52) waagt sprong in het diepe

TERNEUZEN - Het is een gemene vraag. Verkoop jezelf maar eens, Nicoline Hoogendoorn uit Terneuzen. Daar is ze niet zo goed in, bekent ze maar meteen. En het voelt ook niet zo fijn, als je je brood verdient met begrafenissen.

  1. Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkampioen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’
    PREMIUM

    Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkam­pi­oen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’

    Voor de eventuele kampioenswedstrijd van zijn club Katwijk kreeg Levi Bouwense (22) een appje van een vriend. Hoe mooi zou het zijn als diens favoriete club Borussia Dortmund op dezelfde dag kampioen zou worden als Katwijk. Waar de geel-zwarten het behoorlijk af lieten weten, bezweken Goesenaar Bouwense en zijn teamgenoten niet onder de druk. Door een 2-1-overwinning op Spakenburg werd Katwijk algeheel amateurkampioen.
    Goes