Stacaravans op Marina Beach bij Hoek, door de Oostappen Groep daar geplaatst na de overname van toen nog recreatiecentrum De Braakman in 2013.
Volledig scherm
PREMIUM
Stacaravans op Marina Beach bij Hoek, door de Oostappen Groep daar geplaatst na de overname van toen nog recreatiecentrum De Braakman in 2013. © Harmen Van Der Werf

Vakantiepark Marina Beach Hoek verkocht voor ruim zestig miljoen euro, eigenaren bungalows in het ongewisse

HOEK - Vakantiepark Marina Beach bij Hoek is verkocht door de Oostappen Groep aan Braakmaneiland Projectontwikkeling BV. Met de transactie is een bedrag gemoeid van 61,28 miljoen euro, blijkt uit de registerverklaring van het Kadaster.

  1. Stekelrogonderzoek biedt hoop voor verdwenen ‘reuzenmanta’ van de Noordzee

    Stekelro­gon­der­zoek biedt hoop voor verdwenen ‘reuzenman­ta’ van de Noordzee

    BAARLAND - In de Westerschelde bij Baarland worden zaterdag tien stekelroggen uitgezet. Die zijn uitgerust met een zendertje, om meer te weten te komen over hun verplaatsingsgedrag en overleving na uitzetting in het wild. De roggen zijn de laatsten van een bijzonder en innovatief onderzoek van WWF-NL, Sportvisserij Nederland en Blue Linked, waarin wordt gekeken of het kweken en uitzetten van haaien en roggen kan bijdragen aan het herstel van populaties in de Noordzee.