Volledig scherm
Start Truckroll vanaf het oude Philips-terrein aan de Haarmanweg in Terneuzen, archieffoto 2017. © Camile Schelstraete

Truckroll tikt zaterdag recordaantal deelnemers aan

TERNEUZEN - Niet minder dan 221 vrachtwagens doen zaterdag mee aan de 32ste Truckroll vanuit Terneuzen, de organisatie tikt daarmee een record aan. Ook zijn er 221 pupillen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap ingeschreven om mee te rijden.

Vanaf het oude Philips-terrein vertrekt om 9.45 uur de eerste van vier colonnes. De rit gaat dit jaar door Midden-Zeeuws-Vlaanderen, via Axel, Heikant, Koewacht en Zuiddorpe over de brug bij Sas van Gent, via Philippine, Zandstraat en de brug van Sluiskil.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.