Volledig scherm
Start Truckroll vanaf het oude Philips-terrein aan de Haarmanweg in Terneuzen, archieffoto 2017. © Camile Schelstraete

Truckroll tikt zaterdag recordaantal deelnemers aan

TERNEUZEN - Niet minder dan 221 vrachtwagens doen zaterdag mee aan de 32ste Truckroll vanuit Terneuzen, de organisatie tikt daarmee een record aan. Ook zijn er 221 pupillen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap ingeschreven om mee te rijden.

Vanaf het oude Philips-terrein vertrekt om 9.45 uur de eerste van vier colonnes. De rit gaat dit jaar door Midden-Zeeuws-Vlaanderen, via Axel, Heikant, Koewacht en Zuiddorpe over de brug bij Sas van Gent, via Philippine, Zandstraat en de brug van Sluiskil.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.