De 170.000 kilo zware transformator wordt in de haven van Vlissingen op een dieplader gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
De 170.000 kilo zware transformator wordt in de haven van Vlissingen op een dieplader gezet. © Evert van Moort/HH

Transformator van 170.000 kilo voor zonnepanelen en windmolens Vlissingen-Oost

VLISSINGEN - Een vijf meter hoge transformator van 170.000 kilo is maandag in de haven van Vlissingen aangekomen. De kolos is bestemd voor het verdeelstation in Vlissingen-Oost.

 1. Oecumenische Roze Viering: je bent goed zoals je bent
  Monnikenwerk

  Oecumeni­sche Roze Viering: je bent goed zoals je bent

  Afgelopen zondag nam ds. Leuny de Kam afscheid van haar doopsgezinde gemeente. Ze is met emeritaat. Maar dat neemt niet weg dat zij 17 juni één van de voorgangers is in de Roze Viering in Kloetinge. ,,Het is geweldig dat de gemeente Goes ons vroeg als kerken een viering te organiseren. Het tijdstip, tja, het is onmogelijk vroeg, 09.30 uur in Kloetinge. Zeker wanneer er geen treinen rijden en niet alle autoroutes begaanbaar zijn. Maar er rijden ook vanaf station Goes bussen naar de viering”, vertelt zij.
  Kloetinge
 2. André Siereveld speelt met Zaamslag na de zomer liever derby tegen FC Axel dan tegen Spui
  PREMIUM

  André Siereveld speelt met Zaamslag na de zomer liever derby tegen FC Axel dan tegen Spui

  Voor Zaamslag is het zaterdag in de tweede ronde van de nacompetitie tegen het onbekende Peursum uit Giessenburg - een van de periodekampioenen in de vierde klasse E - erop of eronder in de strijd om handhaving in de derde klasse. Trainer André Siereveld is vrij optimistisch over de kansen van zijn ploeg, maar is er ook niet helemaal gerust op. ,,Ik schat de andere vierde klassen hoger in dan die van Zeeland.”
  Zaamslagveer