De vlag van Orange the World wordt gehesen door wethouder René Ruissen. Gees van der Peijl, Anita Meerdink, Anneke Nijsten (voorzitter Inner Wheel) en Iris Cappendijk (voorzitter Ladies’ Circle) en Jacky Ruissen (vlnr) waren namens de serviceclubs aanwezig.
Volledig scherm
PREMIUM
De vlag van Orange the World wordt gehesen door wethouder René Ruissen. Gees van der Peijl, Anita Meerdink, Anneke Nijsten (voorzitter Inner Wheel) en Iris Cappendijk (voorzitter Ladies’ Circle) en Jacky Ruissen (vlnr) waren namens de serviceclubs aanwezig. © Anne Hana

Times Square, Niagara Falls en de Hulster gemeentewinkel hebben iets gemeen: ze worden oranje

HULST -  Er was maar één telefoontje voor nodig om alles in gang te zetten. Vrouwen van vier serviceclubs uit heel Zeeuws-Vlaanderen trekken voor het eerst gezamenlijk op, tegen geweld tegen vrouwen. ,,Het is vreselijk dat het nodig is, maar fijn dat we dit met zijn allen doen.”

  1. Middelburgse vrouw overleeft drijfzand in sinkhole door levensreddend handelen van echtgenoot en buurman
    video

    Middelburg­se vrouw overleeft drijfzand in sinkhole door levensred­dend handelen van echtgenoot en buurman

    MIDDELBURG - De Middelburgse vrouw die zondagavond in haar achtertuin in een vier meter diep sinkhole viel, heeft haar leven te danken aan het levensreddende handelen van haar echtgenoot en buurman. Ze kwam onderin de put vast te zitten in drijfzand en raakte daardoor in ademnood. Haar man en buurman hebben er vervolgens voor gezorgd dat haar hoofd en een deel van haar lichaam twee uur lang vrij werden gehouden. Daardoor kon ze blijven ademen.