Volledig scherm
PREMIUM
Lein van Hoeve, Ineke Korstanje en Pim van HIlten (VLNR) voor het Hospice © Camile Schelstraete

Tien jaar Hospice Terneuzen: 'Je krijgt er zoveel voor terug'

TERNEUZEN - Het is dankbaar werk, vindt Ineke Korstanje. Ze is vrijwilligster in het Hospice Zeeuwsch-Vlaanderen. ,,Je komt er rijker vandaan dan dat je erheen gaat."

Tien jaar bestaat het Hospice Zeeuwsch-Vlaanderen in Terneuzen inmiddels. En daar wordt donderdag 20 september bij stilgestaan in cultureel centrum De Halle in Axel, met van 14.00 tot 17.00 uur een informatiemarkt voor vrijwilligers en vanaf 19.00 uur een voor iedereen toegankelijk symposium.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Metamorfose oude Veerhaven Terneuzen gaat vierde fase in

    Metamorfo­se oude Veerhaven Terneuzen gaat vierde fase in

    TERNEUZEN - Terneuzen heeft er wat voor over om de band tussen de binnenstad en de Westerschelde aan te halen. Een speelplaats aan het water, uitkijkpunten en moderne oversteekplaatsen naar de oude Veerhaven en omgeving zijn al aangelegd. Het werk gaat door. De vierde fase is begonnen met de aanleg van nog twee oversteekplekken, vanuit de Westkolkstraat naar de boulevard en van de Grenulaan naar de Oostsluis. Tot 31 december loopt ook nog een prijsvraag van wat dé trekpleister moet worden, het Icoon. Het project moet in 2022 volledig afgerond zijn.