Thomas bij Brasserie Oud Hulst:  ,,Je hebt het gevoel dat er elk moment puffend en fluitend een locomotief kan passeren"
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas bij Brasserie Oud Hulst: ,,Je hebt het gevoel dat er elk moment puffend en fluitend een locomotief kan passeren" © Camile Schelstraete

Thomas d’Hooghe laat de mooie plekjes van Hulst zien

Thomas d’Hooghe komt aanlopen over de Hulster markt in een vaal shirtje, een spijkerbroek met opgerolde pijpen en casual sportschoenen. De nonchalance die hij uitstraalt staat lijnrecht tegenover zijn prestaties in de keuken. Daar streeft hij naar perfectie en dat werd begin dit jaar beloond met een Michelinster voor restaurant Le Pristine van Sergio Herman, waar Thomas als chef werkte. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.