Rita de Mul beleeft maandagochtend veel plezier aan het speciaal voor haar samengesteld jubileumboek in haar kindergroep in brede school Othene in Terneuzen, rechts collega Karin Lensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rita de Mul beleeft maandagochtend veel plezier aan het speciaal voor haar samengesteld jubileumboek in haar kindergroep in brede school Othene in Terneuzen, rechts collega Karin Lensen. © Anne Hana

Terneuzense veertig jaar in de kinderopvang: ‘Kinderen blijven leuk’

TERNEUZEN - Van begin af aan was ze erbij, Rita de Mul. Veertig jaar zit ze inmiddels in de kinderopvang. ,,Kinderen blijven leuk. Elke dag is anders. En ik heb hele fijne collega’s, dat helpt ook.”

 1. Skihal in Terneuzen wordt geveild, eigenaar Beherman wil schoon schip maken in overleg met justitie

  Skihal in Terneuzen wordt geveild, eigenaar Beherman wil schoon schip maken in overleg met justitie

  TERNEUZEN - De skihal in Terneuzen wordt verkocht via een online executieveiling. De eigenaar van het centrum, het bedrijf HRC van de Belgische zakenman Olivier Beherman, is dat met het Openbaar Ministerie overeengekomen. Het OM speelt hierin een rol, omdat het jaren geleden al beslag heeft gelegd op het deel van de skihal dat zou zijn gefinancierd door de voormalig eigenaar van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen, Meddie Willemsen.
 1. Sam (12) wint de Brabantse provinciale Voorleeswedstrijd: 'Ik dacht dat ik droomde'
  Play

  Sam (12) wint de Brabantse provincia­le Voorlees­wed­strijd: 'Ik dacht dat ik droomde'

 2. Vluchtende automobilist klemgereden door Marechaussee op A16
  Play

  Vluchtende automobi­list klemgere­den door Marechaus­see op A16