Appartementencomplex De Kampanje in aanbouw op de Kop van de Noordstraat in Terneuzen, met vooraan onder de toekomstige entree van de nieuwe bibliotheek.
Volledig scherm
PREMIUM
Appartementencomplex De Kampanje in aanbouw op de Kop van de Noordstraat in Terneuzen, met vooraan onder de toekomstige entree van de nieuwe bibliotheek. © Harmen van der Werf

Terneuzen krijgt de modernste bibliotheek van Zeeland, 'we treden een nieuw tijdperk binnen’

TERNEUZEN - In oktober moet het zo ver zijn. Op de Kop van de Noordstraat in Terneuzen, onder het splinternieuwe appartementencomplex De Kampanje, opent dan de modernste bibliotheek van Zeeland. Rudi Crombeen, directeur van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, kan niet wachten. ,,Dit wordt ons vlaggenschip.”

  1. Kritiek omwonende: ‘Aanpak Hof te Zandeplein Kloosterzande laat wel erg lang op zich wachten, het is een rommeltje’
    PREMIUM

    Kritiek omwonende: ‘Aanpak Hof te Zandeplein Klooster­zan­de laat wel erg lang op zich wachten, het is een rommeltje’

    KLOOSTERZANDE - ,,Het is een rommeltje en de gemeente laat maar niks weten.” Nel Evers-Kempers, bewoonster van een appartement aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande, is het beu. Na sloopwerkzaamheden aan het plein vorig voorjaar blijft het te lang stil, vindt ze. ,,En dan zijn er ook nog grote bergen grond op het terrein gestort, het lijkt wel Oostenrijk, maar dan lelijker.”