Volledig scherm
Johan en Patricia van Reeken met een reuzenbeer. © Peter Nicolai

Terneuzen kan aan de bak: voor 800.000 punten win je immense teddybeer op de kermis

TERNEUZEN - Je moet even wat muntjes schuiven. Achthonderdduizend punten zijn nodig, voordat de enorme teddybeer, de hoofdprijs, valt. ,,Dat gaat zeker lukken”, zegt Patricia van Reeken van ‘de pusher’. ,,De kermis duurt hier tien dagen.”

De opbouw van de kermis in Terneuzen is donderdag in volle gang. De opening is vrijdag. Johan en Patricia van Reeken komen al jaren in Terneuzen. Ze komen net uit Zutphen, waar ze buiten de stad moesten staan. ,,Hier staan we lekker in het centrum. Terneuzen leeft nog altijd naar de kermis toe.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.