Volledig scherm
Johan en Patricia van Reeken met een reuzenbeer. © Peter Nicolai

Terneuzen kan aan de bak: voor 800.000 punten win je immense teddybeer op de kermis

TERNEUZEN - Je moet even wat muntjes schuiven. Achthonderdduizend punten zijn nodig, voordat de enorme teddybeer, de hoofdprijs, valt. ,,Dat gaat zeker lukken”, zegt Patricia van Reeken van ‘de pusher’. ,,De kermis duurt hier tien dagen.”

De opbouw van de kermis in Terneuzen is donderdag in volle gang. De opening is vrijdag. Johan en Patricia van Reeken komen al jaren in Terneuzen. Ze komen net uit Zutphen, waar ze buiten de stad moesten staan. ,,Hier staan we lekker in het centrum. Terneuzen leeft nog altijd naar de kermis toe.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.