Reddingsbrigade West-Zeeuws-Vlaanderen begint met de training met een grote taart, want de brigade bestaat 50 jaar!  Jeannine Christiaansen snijdt de taart aan. Ze is al 49 jaar lid.
Volledig scherm
PREMIUM
Reddingsbrigade West-Zeeuws-Vlaanderen begint met de training met een grote taart, want de brigade bestaat 50 jaar! Jeannine Christiaansen snijdt de taart aan. Ze is al 49 jaar lid. © Anne Hana

Taart in het zwembad: een halve eeuw reddingsbrigade West Zeeuws-Vlaanderen

OOSTBURG - De leden van reddingsbrigade West-Zeeuws-Vlaanderen leren en trainen iedere zaterdag in zwembad De Eenhoorn in Oostburg, maar vandaag was het net even anders: de training had een feestelijk tintje.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.