De Jumbo aan het Stationsplein opende  in 2014.
Volledig scherm
De Jumbo aan het Stationsplein opende in 2014. © Camile Schelstraete

Supermarkten Hulst en Kapellebrug veranderen van naam

HULST - Supermarkten in de gemeente Hulst zijn flink aan het klussen geslagen. Maandag heropende Albert Heijn in Hulst na een flinke verbouwing van een week, straks is het de beurt aan de Emté in Hulst en MCD Mangnus in Kapellebrug.

De Emté in het winkelcentrum aan het Stationsplein is zaterdag 4 mei voor het laatst open. Woensdag 22 mei gaan de deuren weer open, met een andere naam op de gevel. Emté wordt Jumbo, waardoor er binnen een straal van driehonderd meter twee vestigingen van de supermarktketen zijn. In de nieuwe Jumbo worden onder meer verse pizza's bereid en komt een slagerij.

MCD Mangnus in Kapellebrug heropent woensdag 15 mei als Plus. Ook die winkel gaat meer focussen op de versafdeling. In De Makerij komen zelfgemaakte pizza's van de plaat, rollen verse producten van de grill en worden broodjes belegd en kant-en-klare maaltijden bereid. De supermarkt in Kapellebrug sluit vrijdag 26 april om 18.00 uur. De familie Mangnus zit sinds 1994 op de huidige locatie aan de Gentsevaart en heeft naast de supermarkt ook een viswinkel.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement