Voor Thijs Jonker is zijn stage in groep 6 van de Willibrordusschool in Zierikzee een van de hoogtepunten van het studentenleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor Thijs Jonker is zijn stage in groep 6 van de Willibrordusschool in Zierikzee een van de hoogtepunten van het studentenleven. © Sandra Schimmelpennink

Studeren tijdens lockdown: Maggie, Thijs, Desirée en Elian balen er stevig van

REPORTAGE‘Meester Thijs!’ Een meisje uit groep 6 rent op de 19-jarige stagiair af, en omhelst hem. En daarna nog een keer. Aan het coronavirus denkt de leerling niet: meester Thijs is haar held.

 1. Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepolder
  PREMIUM

  Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepol­der

  HOEK - Oud-Statenlid Johan Robesin (1942) uit Hoek wil dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de ontpoldering van de Hedwigepolder. Hij dient daartoe donderdag 4 februari een petitie in waarin hij de Kamer voorstelt een parlementaire ondervraging mogelijk te maken, waarbij alle betrokkenen - (oud-)politici, ambtenaren, belanghebbende particulieren, organisaties - onder ede worden gehoord. Alle 150 Kamerleden krijgen die dag meteen ook een exemplaar van zijn dan te verschijnen boek ‘Alles voor de Hertogin'.
 1. Leonardo heeft 9 miljoen likes op zijn filmpjes van zandkastelen: 'Soms geloof ik het zelf niet'
  Play

  Leonardo heeft 9 miljoen likes op zijn filmpjes van zandkaste­len: 'Soms geloof ik het zelf niet'

 2. Bekijk hier in samenvatting hoe Feyenoord Ajax laat ontsnappen
  Play

  Bekijk hier in samenvat­ting hoe Feyenoord Ajax laat ontsnappen