Volledig scherm
Wethouder Diana van Damme vindt het, boven de hoofden van de kinderen, wel welletjes. © Peter Nicolai

‘Stop, hoog genoeg!’ - Schommelende wethouder opent speeltuin in Lamswaarde

LAMSWAARDE - ,,Zo is het wel genoeg.” De kreet van wethouder Diana van Damme is in heel Lamswaarde te horen, als ze - zittend in de schommel - duwtjes krijgt van een tiental kinderen.

De nieuwe speeltuin in de Pastoor Willemsstraat in Lamswaarde is vrijdagmiddag officieel geopend, met een ‘ritje’ op de schommel. Ook kunnen kinderen nu roetsjen van een nieuwe glijbaan. De houten speeltoestellen zijn door de kinderen van basisschool De Oostvogel ontworpen, de dorpsraad hielp mee met de realisering. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Esmee Sijnesael keerde na haar studie in Breda terug naar Zeeland: ‘Het kan soms raar gaan’
    PREMIUM
    VIDEO

    Esmee Sijnesael keerde na haar studie in Breda terug naar Zeeland: ‘Het kan soms raar gaan’

    MIDDELBURG - Net als tientallen andere provinciegenoten vertrok Esmee Sijnesael na haar middelbare school uit Zeeland naar de grote stad. Het werd Breda, waar ze als 17-jarige aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design begon. Waar veel van haar leeftijdsgenoten Zeeland definitief vaarwel zegden, keerde de Zeeuws-Vlaamse na haar studie meteen terug. ,,Het had ook anders kunnen lopen, maar ik voel me thuis in Zeeland. Ik ben toch echt een Zeeuw.”