Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie van Houcke is klaar voor haar reis naar Amerika. © Stichting Steef4all

Stefanie van Houcke naar Amerika voor behandeling hersenletsel

TERNEUZEN - Stefanie van Houcke (31) uit Terneuzen die twee jaar geleden ernstige hersenschade opliep bij een verkeersongeluk, is donderdag vertrokken naar Amerika voor behandeling in het Shepherd Center in Atlanta. Dat heeft de Stichting Steef4all bekendgemaakt. Van Houcke kon in Nederland vanwege onder meer haar leeftijd, niet behandeld worden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.