Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen. © Marcelle Davidse

Stefan en Desiree bij de Oesterdam: ‘Met zo’n pup vergeten mensen nog wel eens afstand te houden’

THOLEN - Hoe heerlijk is dat! Nog even snel een frisse neus halen en de honden een stukje laten zwemmen, voordat je moet gaan werken. Stefan en Desiree de Koeijer genieten ervan. ,,Het is superfijn dat we hier wonen. Kennissen uit de rest van het land zeggen wel eens: hadden wij ook maar zo’n plek waar we naartoe konden met de honden.”

‘We mogen niet veel meer, maar een frisse neus halen nog wel’. In de rubriek ‘Op pad’ laten we wandelaars aan het woord. Vandaag: Stefan en Desiree de Koeijer.

  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.