De padelbanen in Terneuzen worden officieel in gebruik genomen met een slagenwisseling tussen voorzitter Michel van Leuven (l) en wethouder Jack Begijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De padelbanen in Terneuzen worden officieel in gebruik genomen met een slagenwisseling tussen voorzitter Michel van Leuven (l) en wethouder Jack Begijn. © Anne Hana

Steeds meer Zeeuws-Vlaamse tennisclubs gooien balletje op voor padelbanen: ‘De sport groeit enorm’

TERNEUZEN - De snelst groeiende racketsport van het land wint ook in Zeeuws-Vlaanderen aan populariteit. Het heet padel en is een combinatie tussen tennis en squash. Vorige week opende tennisvereniging Animo twee banen in Terneuzen, Breskens krijgt binnenkort een tweede en Hulst wil niet achterblijven.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.