HIER EN DAAR EEN BUI
Het badstrand van Westkapelle, ’t Gat, gezien vanaf de zeedijk op een julidag in 2020. De zomer wil nog niet zo op gang komen, maar dat zorgt wel voor prachtige wolkenluchten boven de provincie.
Volledig scherm
HIER EN DAAR EEN BUI Het badstrand van Westkapelle, ’t Gat, gezien vanaf de zeedijk op een julidag in 2020. De zomer wil nog niet zo op gang komen, maar dat zorgt wel voor prachtige wolkenluchten boven de provincie. © Lilianne Provoost

Sombere luchten winnen de weekprijs

Lilianne Provoost uit Westkapelle is de tweede winnaar van de weekprijs, een fotoboek XL ter waarde van 49,95 dat samengesteld kan worden met eigen foto's bij Smartphoto. Ze maakte vanaf de dijk van Westkapelle een foto van een boven Zeeland zwervende bui. Het licht in de foto is of er een Hollandse meester met zijn penseel aan de slag is geweest.

  1. Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorerstitel
    DERDE DIVISIE

    Voor Hoek zit een positief slot er niet in, Schalkwijk grijpt naast topscorers­ti­tel

    Met een dikke nederlaag zet Hoek een punt achter een bewogen seizoen Op de laatste speeldag was al snel duidelijk dat Hoek de competitie niet met een goed gevoel zou gaan afsluiten. Na een slap begin slikte de ploeg van trainer Quincy Rombaut al na acht minuten de 1-0 van Stef Nijland. Daarna kon Hoek nooit echt een vuist maken. In de tweede helft legde opnieuw Nijland het duel in een beslissende plooi (2-0). Hoek verloor uiteindelijk met 4-0.
    Hoek