Volledig scherm
FIOD-inspecteur op recreatiepark Marina Beach bij Hoek. © Harmen Van Der Werf

Slechts bijvangst bij grote controle op Marina Beach in Hoek

HOEK - Tijdens de integrale controle van onder meer de FIOD en de politie in en rondom Marina Beach zijn dinsdag slechts verkeersfeiten geconstateerd. Ook werd een man aangehouden, die na verhoor echter weer kon gaan. 

De FIOD, Belastingdienst, inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), gemeenten en de politie hielden dinsdag een grote gezamenlijke controle op acht locaties in Noord-Brabant en Zeeland, waaronder een aantal vakantieparken van de Oostappen Groep. Zo ook op en rond Marina Beach in Hoek. Op de Noord-Brabantse parken zijn overtredingen aangetroffen zoals permanente bewoning, illegale bouwwerken en illegale huisvesting van arbeidsmigranten. Op een andere locatie werden een vuurwapen en vals geld aangetroffen. 

Vier bekeuringen

In Hoek heeft de politie vier bekeuringen uitgeschreven:  voor overschrijding van de maximumsnelheid, voor niet handsfree bellen en voor het niet voeren van een zichtbare kentekenplaat. Ook werd een 30-jarige man uit Zaamslag aangehouden in een onderzoek naar een eerder gepleegde bedreiging. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement