Gezellig druk op het schuurfeest in Kuitaart.
Volledig scherm
Gezellig druk op het schuurfeest in Kuitaart. © Peter Nicolai

Schuurfeest Kuitaart is nog steeds een fijne opwarmer voor carnaval


KUITAART - DJ Arnout verzorgde met foute muziek en de nodige lichteffecten de warming up. Met daarna feestnummers van de PartyFriex en Lamme Frans was de zeventiende editie van het schuurfeest in Kuitaart weer een spetterend pré-carnavalsfestijn. 

0 reacties

 1. Op je kont in het zand, rust
  Zomerhit

  Op je kont in het zand, rust

  Ik weet niet hoe het met jou is, maar waar ik ook heen ga, de reis ernaar toe is al tof. Maar het is pas op de plek van bestemming dat ik echt los raak van de dagelijkse sleur. Soms gebeurt dat gelijk, omdat je in zo'n andere omgeving terecht komt dat je niet meer aan thuis denkt. Soms duurt het even een paar dagen. Maar eenmaal uit die sleur overvalt me vaak die heerlijke vakantieroes. Dat gevoel van: niks moeten, relaxen, nieuwe dingen ontdekken. Dat.
 2. Een bekertje vers appelsap in ruil voor een mening over fietsveiligheid: ‘Bij zand op het fietspad is het uitkijken’
  PREMIUM
  Video | Poll

  Een bekertje vers appelsap in ruil voor een mening over fietsvei­lig­heid: ‘Bij zand op het fietspad is het uitkijken’

  BANJAARD - Zeeland is een fietsprovincie bij uitstek. Maar zijn de Zeeuwse fietsroutes ook allemaal in orde of zijn er nog verbeterpunten? Dat willen de ANWB en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) graag weten. In ruil voor een bekertje vers appelsap vragen ze fietsers deze en volgende maand op verschillende locaties naar hun bevindingen. ,,Die Emmaweg is een drama!”