De school in Zuidzande is nu nog één van de twee locaties van De Kustschool. Na de zomer nemen alle leerlingen hun intrek in een nieuw schoolgebouw in Cadzand.
Volledig scherm
De school in Zuidzande is nu nog één van de twee locaties van De Kustschool. Na de zomer nemen alle leerlingen hun intrek in een nieuw schoolgebouw in Cadzand. © Google Streetview

School Zuidzande wordt na sluiting mogelijk dorpshuis

ZUIDZANDE -  De basisschool van Zuidzande sluit na de zomer de deuren. De school krijgt mogelijk een tweede leven als dorpshuis.

0 reacties

 1. Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin
  PREMIUM
  column Jan Vantoortelboom

  Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin

  Afgelopen zaterdag en zondag had ik het geluk twee keer 15 minuten te mogen optreden in een literaire avond georganiseerd door De Baaierd. De eerste keer was in het Ledeltheater in Oostburg, de tweede keer in het filmtheater in Zierikzee. Leuke locaties. De Baaierd breekt literaire potten en is een initiatief van drie letterkundige powervrouwen: Joyce Pijnenburg (Bureau De Filosoof), Marloes Matthijssen (elizee tekst & idee) en Anna de Bruyckere (stadsdichter van Middelburg in 2018/19). Op de website staat: ‘De Baaierd is een broedplaats, podium en herberg voor de letteren in de breedste zin des woords – door vele soorten Zeeuwen, en vóór vele soorten Zeeuwen’.
  Goes, Oostburg, Zierikzee