Volledig scherm
Het avontuur zit er bijna op voor de ScheldeXpress © Guido van der Heijden

ScheldeXpress gaat op in Zeeuws-Vlaams Advertentieblad

TERNEUZEN - Het Zeeuws-Vlaamse huis-aan-huisweekblad ScheldeXpress wordt overgenomen door het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad (ZVA). Het blad valt 29 juli voor het laatst op de mat.

Uitgever en aandeelhouder Floor Pieters van Pieters Media erkent dat het niet gelukt is. ,,We dachten twee en half jaar geleden dat we, door drie regionale bladen (Streekbeeld, de Eenhoornkrant en Hulst Vizier) samen te voegen een levensvatbare krant konden maken. Maar met alleen de regionale adverteerders is dat niet gelukt. Er zijn wel grote landelijke adverteerders, maar die hadden wij helaas niet. Het is jammer. Het heeft me een hoop geld gekost, maar ik vind het belangrijk dat de klanten nu goed worden ondergebracht.”

ScheldeXpress is overgenomen door De Persgroep, uitgever van onder andere het ZVA. ,,De krant zal opgaan in het ZVA, wat inhoudt dat de titel, redactionele eigendomsstukken, logo's, klantengegevens en afspraken met klanten overgaan naar het ZVA. De redactie wordt niet overgenomen.

ScheldeXpress verscheen in Zeeuws-Vlaanderen wekelijks in drie edities.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement