Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Pronk op het podium van Holland's Got Talent © Dan Karaty Fanclub

Sasse Sanne na spetterende auditie Holland’s Got Talent: 'Mijn telefoon ontplofte’

VIDEOSAS VAN GENT - Zeeuws-Vlaanderen blijkt een vruchtbare bodem voor musicaltalent. Na Maike Boerdam meldde zich zaterdagavond een nieuwe ster aan het firmament: de 20-jarige Sanne Pronk uit Sas van Gent blies iedereen omver in het programma Holland’s Got Talent. Daags na de uitzending, die overigens al in oktober is opgenomen, is Sanne nog altijd beduusd. Haar uitvoering van het nummer Mijn Leven Is Van Mij uit de musical Elisabeth sloeg in als een bom.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.