Volledig scherm
Videostill van 'een van de beste optredens ooit' in Holland's Got Talent. © Holland's Got Talent

Sanne Pronk (20) geeft ‘een van de beste optredens ooit’ in Holland's Got Talent

VideoSAS VAN GENT - ‘Een van de beste optredens van Holland's Got Talent ooit’, zo wordt de auditie van Sanne Pronk uit Sas van Gent genoemd.

Gisteravond keken bijna anderhalf miljoen mensen naar het optreden van Sanne, de dochter van Leon Pronk, die werkt als chefkok van restaurant La Vie in Terneuzen. 

De 20-jarige Sanne zong het nummer Mijn Leven Is Van Mij uit de musical Elisabeth. “Wat een kutnummer om te zingen”, zei Paul de Leeuw na Sannes auditie. “Dit is musical. Dit is heel moeilijk.” Toch lukte het Sanne om de sterren van de hemel te zingen, resulterend in een viermaal volmondig 'ja’ van de juryleden.

“Het getuigt van zoveel moed en vertrouwen in jezelf. Dan moet je weten: dit red ik. Dit kan ik", oordeelde jurylid Chantal Janzen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.