Een van de uitblinkers in het omvangrijke wagenpark van de Azimi's: de goudkleurige Lamborghini Aventador. Voor elk van de broers betekenen de auto's iets anders. Sasan is er daadwerkelijk gek op, voor Salar zijn ze slechts een hulpmiddel op weg naar meer succes.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de uitblinkers in het omvangrijke wagenpark van de Azimi's: de goudkleurige Lamborghini Aventador. Voor elk van de broers betekenen de auto's iets anders. Sasan is er daadwerkelijk gek op, voor Salar zijn ze slechts een hulpmiddel op weg naar meer succes. © Photonews

Salar spuit champagne als water, maar alleen voor de show: ‘Ik leef heel sober’

AARDENBURG - Kijk, daar staan ze weer, Salar en Sasan Azimi. Uitbundig champagne spuitend vanaf het balkon, over het gazon van hun riante kasteeltuin in Aardenburg. Beneden draaien de camera’s, smartphones gaan de lucht in. Alles voor de show. Geldverspilling? Het is maar hoe je het bekijkt. Van dit soort uitspattingen worden de Azimi’s alleen maar rijker. Zelfs het ontkurken van een fles champagne is een investering. Het moet geld opleveren, anders doen ze het niet.