Zeeland Refinery in Nieuwdorp is voor 45 procent eigendom van TotalEnergies en Litasco, een in Genève gevestigde dochteronderneming van het Russische LUKoil.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeeland Refinery in Nieuwdorp is voor 45 procent eigendom van TotalEnergies en Litasco, een in Genève gevestigde dochteronderneming van het Russische LUKoil. © Zeeland Refinery

Rusland is de grootste handelspartner van North Sea Port. Gaan sancties de handel verstoren? ‘Dit heeft gevolgen, alleen hoe en wat is koffiedik kijken’

PollTERNEUZEN - Rusland is de belangrijkste handelspartner van bedrijven in de havens van North Sea Port. Gaan sancties tegen Rusland de handel verstoren nu het land Oekraïne is binnengevallen? ,,Er zullen zeker gevolgen zijn. Hoe en wat is nog koffiedik kijken.” 

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.